Categories:

Vanaf je geboorte tot aan de leeftijd van ongeveer 7 jaar, neem je alle informatie uit je omgeving heel gemakkelijk op. Bij een kind zijn de lage hersenfrequenties het meest actief, dezelfde frequenties die gebruikt worden bij hypnose. Informatie wordt dan heel gemakkelijk opgeslagen.

Vanaf je 8e jaar, heb je zo’n 20 herhalingen nodig om iets op te slaan. Je wordt geprogrammeerd om in het leven te kunnen functioneren, maar wat als er nare gebeurtenissen of situaties plaatsvinden in je jeugd?

Je ontwikkelt overlevingsstrategieën, je past je misschien wel vaak aan, of je bent juist chronisch bang of continu alert. Deze programma’s neem je de rest van je leven mee als je daar niet bewust van bent. Je bent dan meer aan het overleven i.p.v. aan het leven. Je raakt jezelf een beetje kwijt. Trauma’s (onverwerkte emoties) gaan in je lijf zitten en hierdoor kun je gezondheidsklachten krijgen. Gelukkig kun je jezelf herprogrammeren, je brein nieuwe opdrachten geven en weer meer in contact met jezelf en je lijf komen.

Hiervoor is de cursus “Herprogrammeren/ Wie Ben Ik” ontwikkeld voor meer verdieping en inzichten op onderstaande punten. De cursus bestaat uit 3 workshops (incl. oefeningen) en een zoom meeting van ± 45 min.

Dit komt aan bod:

  1. Welke onverwerkte emoties zijn er en welke coping mechanismen heb ik daar op ontwikkeld.
  2. Wat zijn mijn belemmerende overtuigingen
  3. Hoe heeft alles invloed op de relaties om mij heen
  4. Hoe werkt mijn innerlijke criticus
  5. Waar komt mijn weerstand vandaan
  6. Wat gebeurt er precies in mijn hersenen
  7. Wat gebeurt er in mijn fysieke lichaam
  8. Welke van mijn gezondheidsklachten zijn verbonden met mijn onverwerkte emoties of programma’s
  9. Welke gereedschappen kan ik inzetten
  10. Hoe kom ik terug in mijn kracht en hoe blijf ik daar
Woensdag 19-22 uur123Zoom ± 45 min.
Juni/Juli in Berlicum26 juni3 juli10 julina 3/4 weken in overleg
Augustus/September in Best
28 aug.11 sept.18 sept.na 3/4 weken in overleg
November online13 nov.20 nov.27 nov.na 3/4 weken in overleg

De kosten van de cursus bedragen € 249,- voor bijna 10 uur. (In de praktijk zijn de kosten van 10 consult-uren ± € 750,-)

Om aan te melden of voor meer info, bel naar de praktijk 06-15167403 /0499-750752 of stuur een email

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties

Geen reacties om te tonen.
error: Content is protected !!