Natuurlijke behandelmethoden

Elke behandeling of interventie maakt gebruik van de mogelijkheden
die jouw systeem van nature bezit. 
De eerste afspraak is altijd een intake van 90 minuten
(m.u.v. massages, deze is 75/45 minuten)

Bioresonantie

Bioresonantie is een therapievorm die met frequenties werkt.
Vanuit de biofysica is bekend dat alle chemische processen in je lichaam bestuurd worden d.m.v. frequenties. Denk aan hersen- en hartfrequenties (E.E.G en E.C.G).

Wist je dat natrium, kalium, magnesium, calcium etc. elektrolyten genoemd worden? Dit zijn moleculen die positief of negatief geladen zijn en dus een eigen frequentie hebben. Het is dus belangrijk om de energetische besturing van je lichaam in evenwicht te hebben. 

Bioresonantie therapie beïnvloedt met frequenties de lichamelijke processen van de individuele patiënt en stimuleert het zelfgenezend vermogen. Bovendien is het mogelijk te testen op belastende frequenties/stoffen (denk aan voedingsmiddelen, metalen, pollen, pesticiden, straling, schimmels etc.)

Bioresonantie is een patiëntvriendelijke, pijnloze therapievorm welke zelfs voor kinderen en baby’s een ideale behandelingsmethode vormt op al deze gebieden

.Intake 90 min €95. Kinderen tot 10 jr 70 min €75

Vervolgbehandeling 50-60 min €55-€65


Micro Current Elektrotherapie met APS (pijnbestrijding)

Acute of chronische spier-, zenuw of ontstekingspijn en wondgenezing op een natuurlijke manier bestrijden zonder de negatieve bijwerkingen van medicijnen? Dat is mogelijk met micro current therapie.

Ook bij vermoeidheid doordat de cellen niet meer goed functioneren en geen of weinig ATP (energie) kunnen generen, en zelfs voor verbetering van je huid kun je MET inzetten.

 D.m.v. lichaam identieke seintjes/actiepotentialen worden zenuwcellen geprikkeld om dit proces weer te stimuleren. Dit gebeurt door op de pijnplek pads op de huid te plakken die een niet voelbaar stroompje afgeven. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat MET zorgt voor:

– Aanmaak van lichaamseigen pijnstillers én ATP
– Regeneratie van cel- en botweefsel
– Terugdringing van ontstekingsprocessen
– Bevordering van energie en zich energiek voelen
– Verbetering van de slaap en het slaapritme
– Versnelde wondgenezing
– Mobilisatie van het immuunsysteem
– Verbetering van de (locale) doorbloeding
– Afname van zwellingen
– Langdurige werking bij chronische aandoeningen
– Vermindering van postoperatieve ingrepen.

Bij een chronische of reeds lang aanwezige klacht, is het ook mogelijk het apparaat voor thuisgebruik te huren voor €80 per 2 weken of €150 voor 4 weken inclusief elektropads. Je kunt hiervoor een 40 min. durende, standaard MET afspraak maken waarbij je een voorbeeld behandeling krijgt en uitleg over het apparaat gebruik. kosten €45

Mind Eye Power

Als je last hebt van angsten, stress, somberheid, niet lekker in je vel zit of met trauma te maken hebt gehad, is Mind Eye Power een fantastische manier om je klachten te laten afnemen.

Ervaar je angst of stress over je gezondheid, je werk, relaties of gezin. Heb je een korter lontje, slaap je minder goed en/of heb je last van negatieve gedachten? Of zit je vast in bepaalde overtuigingen of blokkades? Mind Eye Power is een, op wetenschappelijke basis ontwikkelde interventie die blokkades of conditioneringen simpel kan oplossen.

Na een standaard intake wordt een vervolg sessie gepland. Deze duurt tussen de 75 en 90 minuten en is vaak al voldoende voor het opheffen van 1 specifieke blokkade.

Ook kinderen kunnen dezelfde klachten ervaren en gelukkig kan ook bij hen deze behandeling (vanaf 8 jaar) ingezet worden. Een sessie duurt dan vaak minder lang, zo’n 60 tot 75 minuten.

Na 1 week plannen we een vervolgafspraak. We kijken dan of de blokkade opgeheven is of dat er nog restverschijnselen behandeld moeten worden.

.Intake 90 min €95. Kinderen tot 10 jr 70 min €75

Sessie volwassenen 75-90 min €95. Kinderen 60-75 min €80

De MEP beroepsopleiding is erkend als beroepsscholing door de stichting keurmerk beroepsscholingen (SKB) en Register Vaktherapie (SRVB)

Massage

Heb je vermoeidheidsklachten, spierpijnklachten of teveel (spier)spanning? Of wil je gewoon even een momentje van ontspanning voor jezelf? Maak dan een een 1e afspraak voor een intake, deze is altijd inclusief een massage. 

Ik maak, ook eventueel als onderdeel van een behandelplan, gebruik van klassieke massage in combinatie met drukpunt(shiatsu)massage. Dit geeft ontspanning, behandelt en verlicht pijnklachten en stimuleert bovendien actief je immuunsysteem. Regelmatige massages versterken dit proces en werken dan juist preventief.

Afhankelijk van je klacht kun je kiezen voor een afspraak van 1 uur voor een lichaamsmassage (1e afspraak 75 min. €80).

Of een afspraak van een 1/2 uur voor een rug/nek/schouder/hoofdmassage (1e afspraak 45 min €50).

Een vervolgafspraak is afhankelijk van de door jou gekozen massage 1 uur €65 of 30 min. €35

Contra indicatie:

Zwangerschap – Wonden – Koorts – Ernstige vaataandoeningen – Besmettelijke huidaandoeningen 

 

Breinconnectie

Wil je op een snelle en eenvoudige manier stress en belemmerende overtuigingen op het onbewuste niveau veranderen? Dan is de breinconnectie behandeling iets voor jou. Deze aanpak heeft ook direct invloed op onze Nervus Vagus. Lees hiervoor ook even de  blog over de Polyvagaal theorie.

Je hoeft niet allerlei stressvolle gebeurtenissen of trauma te herbeleven, maar door een eenvoudige techniek, kun je je eigen programma positief veranderen. Als je eenmaal weet hoe dit werkt, kun je het steeds weer op jezelf toepassen. Zo neem je regie weer terug en kom je veel meer in ontspanning. 

Sessie van 30 minuten €35,- na een 1e intake. I.c.m. Emotional Code behandeling behandeling 1 uur €65

  • Veel stress/spanning
  • Niet jezelf kunnen zijn
  • Moeite met grenzen aangeven
  • Angsten
  • Belemmerende overtuigingen
emotional code behandeling

Deze techniek, volgens Dr. Bradley Nelson, is een simpele manier om vastzittende emoties op te sporen en weg te halen.

Wanneer bepaalde emoties niet goed doorleefd worden, kunnen deze in het lichaam gaan vastzitten. Hierdoor kun je lichamelijke klachten krijgen omdat het stresssysteem allerlei fysieke invloeden kent. Je hartslag gaat omhoog, evenals je ademhaling en bloeddruk. Je spijsvertering staat even stil. Je kunt last van je buik krijgen, hyperventilatie etc. Ook kun je uit pure bescherming een muurtje om je hart zetten. Dr. Nelson noemt dat een heartwall. Soms heeft dat nut, maar dat wil je niet je hele leven lang laten duren. Dit alles heeft natuurlijk ook invloed op jouw energie. Niet alleen lichamelijk (vermoeidheid) maar ook de energie die je onbewust uitstraalt.

Het komt ook voor dat er emoties epigenetisch doorgegeven worden. Dat jij last hebt van trauma met bijbehorende emoties uit je familielijn.

Wil je weer beter in je “flow” komen en lichter voelen, is dit, eventueel samen met de breinconnectie behandeling, zeker iets voor jou.

Sessie van 30 minuten €35,- na een 1e intake. I.c.m. breinconnectie behandeling 1 uur €65

error: Content is protected !!